4. NDK-s találkozó – Balatonföldvár
2011. június 3-5.

Kedves egykori NDK-s Társunk!

A korábbi sikeres találkozók és az érdeklődés alapján ez évben

2011. június 3-4-5-én a tavalyi helyszínen
Balatonföldváron

a Riviéra Park Hotelben

szervezzük meg a 4. országos NDK-s találkozót, melyre azokat várjuk

  • akik egykor a volt NDK területén vagy magyar foglalkoztató vállaltoknál, a két állam közötti szerződés keretén belül dolgoztak, várjuk családtagjaikat is,
  • várjuk a volt egyetemistákat,
  • számítunk az egykori szerződéses dolgozókraés hozzátartozóikra, akik magyar vállalatok keretében az NDK ipari létesítményeiben dolgoztak,
  • és mindazokat, akiknek valamilyen kötődésük volt az NDK-hoz.

A találkozóra péntek délelőtt 10 órától lehet érkezni. Távozás vasárnap a kora délutáni órákban az ebéd után. Lehetőség van a találkozó előtt 4 nappal (hétfőtől) érkezni és a találkozó utáni hét végéig még a szállodában maradni 3.800,- Ft/fő/nap +330,- Ft/fő/nap IFA szállásáron.

A találkozó előtti napokon való érkezést, illetve a tartózkodás meghosszabbításának, valamint étkezés rendelésének igényét, előzetesen jelezni kell!

A regisztrációs díj 3000 Ft/fő - ill. egyesületi tagoknak, akiknek nincs tagdíj-befizetési elmaradásuk 2.000 Ft/fő - egyszeri díj, összege független attól, hogy ki meddig tartózkodik a helyszínen. Ez fedezi a találkozó szervezési költségeit és a közös programokat, valamint a találkozóra készült pólót. A fenti díj más költséget nem tartalmaz.

18 év alatti résztvevőktől nem kérünk regisztrációs díjat, de jelezni kell, hogy hány fő érkezik. Szállásukat és étkezésüket természetesen fizetni kell.

A jelentkezés a jelentkezési lap kitöltésével, elküldésével - e-mail-ben vagy postán - a regisztrációs díj befizetésével válik érvényessé. Erről minden jelentkezőnek visszaigazolást küldünk e-mailben.
(Postacím internet-távoliaknak: Gergely Márta 2132 Göd-felső Ősz u. 9.)

Jelentkezési lap . Az itt megadott címeket a visszaigazoláson és a szükséges kapcsolattartáson kívül nem használjuk másra, a találkozó végeztével ezt a címlistát töröljük. Adatkezelők: Gergely Márta és Papp Zsuzsanna: ndkhuinfo@gmail.com

Szállás:

A szálloda különböző kategóriájú 2 ágyas, fürdőszobás és 2-3 szobás Balatonra néző appartmanokkal rendelkezik. Rendezvényünk alatt egységes áron kapjuk az összes szálláshelyet.

Szállásár:

3.800 Ft/fő/éjszaka +330 Ft/fő/éjszaka idegenforgalmi díj (18év felett)

2 éves korig a teljes ellátás ingyenes

14 éves korig: 3.000 Ft/fő/éj

rendezvény előtt és után: 4.000 Ft/fő/éj + 330 Ft/fő/éj idegenforgalmi díj

Étkezés:

A szálloda éttermében lehetőség van svédasztalos ebéd és vacsora fogyasztásra, az igények előzetes bejelentésével. A reggeli árát a szállásár tartalmazza.

Az étkezés költségeit "Ticket Restaurant" csekkel is ki lehet fizetni.


A szállodában ÜDÜLÉSI CSEKKET is elfogadnak!

Szállást nem kötelező igénybe venni, a találkozón részt lehet venni rövidebb, egy napos időtartamra is, vagy a szállást egyénileg más környékbeli szálláshelyen is meg lehet oldani.
A találkozó helyszínén lévő szállásra előzetesen lehet helyet foglalni a jelentkezési lapon, a visszaigazolás tartalmazni fogja, a szálláshely foglalás visszaigazolását is.
Étkezést az is igényelhet, aki szállást nem kér.

A szállodában lehetőség van horgász napijegy kiváltására is 1.900,- Ft/nap áron.
A rendezvény ideje alatt gyógymasszőr is rendelkezésünkre áll. A kezelés helyszíni jelentkezés alapján történik.

Jelentkezés és befizetési határidők:

Regisztrációs díj befizetésének határideje: a jelentkezést követő 2 héten belül, de legkésőbb 2011. május 23., az NDK-s Magyarok Egyesülete számlájára (Raiffeisen Bank 12010628-01160405-00100008)

Szállás+étkezés befizetése a szállodába érkezéskor a helyszínen történik

A regisztrációs díjat a visszaigazolásban megadott bankszámlaszámra kérjük átutalni!

Egyéb tudnivalók

  • A regisztráció feldolgozását Gergely Márta (kisMárti) és Papp Zsuzsa (Pézsé) végzi.
  • Jelentkezés érvényessége: a jelentkezéseket a regisztrációs díj beérkezésekor tekintjük érvényesnek. A férőhelyek elosztását a jelentkezések sorrendjében végezzük.
  • Kérjük, jelezzétek, milyen típusú szobákban kéritek az elhelyezést. Mivel korlátozott számban vannak a 2 ágyas önálló szobák, ezeket jelentkezési és a regisztrációs díj befizetésének sorrendjében osztjuk ki. Kisebb baráti társaságnak ajánljuk a 2-3 szobás appartmanokat. Ha valaki egyedül akar lenni 1 szobában, akkor ki kell fizetnie a többi férőhelyet is.
  • Az étkezés árából gyerekkedvezményt nem tud biztosítani a szálloda erre az időszakra.
  • Lemondás: A regisztrációs díjat a visszapostázás költségeinek levonásával térítjük vissza. 2011. május 23. utáni lemondást már nem áll módunkban visszafizetni.