KEZDŐOLDAL KÖZÖSSÉGI OLDAL EGYESÜLETI OLDAL ARCHIVUM KERESÉS KAPCSOLAT
2023. november 29., szerda | 48. hét | Taksony névnapja van    

Információk
Csevegő
Rendezvények
Beszámolók
Fórum
Képgaléria
Blog
Chat
Videók
DDR múzeum
Telekocsi
 
Sós Sándor albumába új kép került feltöltésre
Weisswasser - Boxberg


 
Dresdenerheide
Frohe Weihnachten für alle! Boldog vagyok, hogy csatlakozhattam az egyesülethez. (Elég soká jutott eszembe.) Szeretnélek belemeríteni és elringatn...
Tovább>>


 
Elnökségi ülés 2023.06.14. du.17:00
Meghívó

az NDK-s Magyarok Közhasznú Egyesülete elnökségi ülésére, melynek
időpontja: 2023. június 14. (szerda) 17:00Tovább>>


 
Beszámoló a szelidi hétvégéről


Tovább>>


Beszámolók

Beszámoló a szelidi hétvégéről
Gergely Márta [kisMárti] - 2021-08-09 20:35:13

Horgászhétvégénket az idén a Szelidi tó partjára terveztük. Az előző évekhez hasonlóan kisebb létszámra számítottunk, de ahogy közeledett az idő, egyre többen lettünk, így két-három szálláshelyre is szükségünk volt.


A nagy melegben horgászni ugyan nem lehetett, de a tóban fürödni annál inkább, amit sokan élveztünk. Péntek este közös pezsgős köszöntés alkalmával többen megjegyeztük, milyen jó újra együtt lenni! Vacsoránk a Tó szálló éttermének teraszán volt,  innen gyönyörködhettünk a kilátásban, a csodás naplementében, amit sokan megörökítettek. A finom vacsora után Hajdú Józsi zenélt nekünk, mi pedig vidáman táncoltunk, önfeledten viccelődtünk.


Az egyesületi tagok szombat délelőtt egy jó hangulatú közgyűlésen vehettek részt, ahol a beszámolók megszavazása után új egyesületi tagokat köszönthettünk, köztük Nagy Ferenc Riesában dolgozott társunkat, ő mesélt az NDK-ban töltött 3 évéről, megtudhattuk tőle hogyan lett belőle üstdugó készítő. Lugosiné Romics Irén elmondta, hogy lánya, Lugosi Fruzsina is az új belépők között van, tetszik neki a közösségünk és szívesen jönne közénk. Mi örültünk neki, hogy régi NDK-s társaink ránk találtak és annak is, hogy a fiatal generációt is köszönthetjük körünkben. Fruzsinával  a szeptemberi ósszejövetelünkön találkozhatunk.


A szombat délelőtti kötött programunk után lazább délután következett, volt, aki kirándult egyet Kalocsára, volt, aki kihasználta a jó időt és fürödni ment a tó partra, volt aki a Szittyó téren nézett körül. Este ismét előkerült Hajdú Józsi szintetizátora és a házak között a bungaló előtt újra elhangzottak a régi jó dalok, melyet közösen énekelhettek a Józsi köré gyűlt társak.


Vasárnap délelőtt sajnáltuk hogy ilyen hamar eltelt a hétvége, a búcsúzkodás után autóba ültünk és elindultunk hazafelé. A visszajelzésekből látjuk hogy nem igen siettek haza egyesek, ugyanis kihasználva, hogy a környéken van még látnivaló, többen kirándultak még Ordasra, betértek Délegyházán a Sparhelt nevű étterembe egy kis hazai ízekre.


Mindannyian nagyon várjuk már a szeptemberi nagy találkozót, ahol ismét együtt lehetünk!


Zelfel István összeállítását küldjük a hétvégéről, melyet köszönünk neki.


https://drive.google.com/file/d/1To6X-jmbH_cKz-_6dhWOXlFfIAW7SKDd/view?fbclid=IwAR0-ePF3SwOz42bGaVaoYKVkv9__FKj2tf15q-ShMAbVYeKqM51ys6c4n_8" target="_blank" data-saferedirecturl="https://www.google.com/url?q=https://drive.google.com/file/d/1To6X-jmbH_cKz-_6dhWOXlFfIAW7SKDd/view?fbclid%3DIwAR0-ePF3SwOz42bGaVaoYKVkv9__FKj2tf15q-ShMAbVYeKqM51ys6c4n_8&source=gmail&ust=1628620132316000&usg=AFQjCNHkswk8NTRQWNVaZAXcPBExBknHXQ" style="color: #0563c1;">https://drive.google.com/file/<wbr />d/1To6X-jmbH_cKz-_6dhWOXlFfIAW7SKDd/view?fbclid=IwAR0-ePF3SwOz42bGaVaoYKVkv9__FKj2tf15q-ShMAbVYeKqM51ys6c4n_8NDK-s Magyarok Közhasznú EgyesületeHozzászólások száma: 0

BEJELENTKEZÉSEmlékezzen rám!

Bejelentkezés

Regisztráció

TÁMOGATÓINK
Derik Hungária
TURUL ÉTTEREM ÉS PANZIÓ
J-ART SERVICE BUDEAPEST
NDK-s Kiállítás Budapest

PARTNER OLDALAK
Magyar Kulturális Egyesület Chemnitz és környéke honlapja
NDK-smagyarok.eu
Magyarok Hennigsdorfban
Dolgoztál az NDK-ban?

LÁTOGATÓK AZ OLDALON
Oldalainkat 8 vendég és
0 tag böngészi


Részletes online tagok listája

KI VAN A CHATEN?
Jelenleg 1 tag van a Chat-en.
Belépek a CHAT-re

LEGÚJABB TAGJAINK

703877057881 [🎁 Get free iPhone 15: http://masonrthomas.com/upload/go.php 🎁 hs=6455c9df6d5cfc1214b7d56e02a13dec*]Greiner [Eva Gizella]Rudloff Gina [Gina]Belovári Jenő [Belovári Jenő]Deák Béla [Sheriff]STATISZTIKA
  NDK-s Magyarok Egyesülete Webdesign: RÉVÉSZ COMPUTER és BDS Honlapkészítés: RÉVÉSZ COMPUTER